17 juni 2016 door Reggen

Populaire urn materialen; Urnen van natuursteen

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn materialen. Ditmaal behandelen we natuursteen; Natuurlijk, duurzaam, altijd uniek & extreem solide.

 

In het geval u een elegante urn met een natuurlijke uitstraling wenst, is natuursteen zeker het overwegen waard.  Een urn van natuursteen is extreem duurzaam, natuurlijke, altijd uniek en veelal geschikt voor zowel binnen als buiten plaatsing. De kleur, tint en textuur van natuursteen urn is nooit hetzelfde. Daarnaast is natuursteen veelal goed geschikt voor het aanbrengen van een persoonlijke inscriptie (gravure). In het geval u een unieke & persoonlijke tastbare herinnering wenst, is natuursteen een zeer geschikte optie. Wanneer we dieper ingaan op de soorten natuursteen, zijn er een aantal populaire soorten in het geval van urnen; marmer, graniet, leisteen en (half) edelstenen, zoals rozenkwarts, dumorturiet en jaspis. De verschillende soorten hebben alle hun eigen uitstraling en mooie eigenschappen, waarbij vooral graniet, maar ook leisteen en marmer erg solide en ‘zwaar’ ogen. De (half) edelstenen daarentegen zijn wat toegankelijker, met een ‘zachtere uitstraling’. Binnen de noemer ‘natuursteen’ is er een enorme keuze, met een grote diversiteit aan stijlen, vormen, kleuren en afmetingen.

 

Over UitvaartUniq.nl.hart-urn-earth-met-bloeminleg-groot-bio

 

Een urn van natuursteen bij UitvaartUniq.nl; Uniek, veelal te personaliseren & Eerlijk geprijsd. UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie natuurstenen urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

#uitvaart#urnen#zorg