Een snackmobiel Frituurwagen

23 december 2015 door Reggen

Verse snacks met Een snackmobiel Frituurwagen

Een snackmobiel Frituurwagen

 

Mijn vader werd afgelopen maand alweer zestig jaar oud. Wij wilde deze leeftijd dan ook uitgebreid gaan vieren. Zodoende nam ik het besluit een feest voor mijn vader te gaan organiseren. Mijn vader is namelijk altijd wel in voor een leuk feestje als er maar genoeg snacks en drankjes op het feest te verkrijgen zijn. Zodoende ging ik opzoek naar een goede aanbieder betreft de dranken en snacks. Natuurlijk bekeek ik het internet want daar is tegenwoordig vrijwel alles te vinden. Nu was dit ook weer het geval want in een mum van tijd kwam ik terecht bijĀ Een snackmobiel Frituurwagen. Nu denkt u waarschijnlijk wat is eenĀ Een snackmobiel Frituurwagen? Via de website van snackmobiel had ik de mogelijkheid om een frietwagen in te huren.

Deze frietwagen kon ik dan inhuren voor de hele avond. Alle gasten op het feesten konden dan uitgebreid genieten van deze frietwagen. Want voor een eenmalige betaling konden alle gasten onbeperkt snacks eten. Ik vond dit dan ook een geweldig idee en ik wist zeker dat mijn vader dit fantastisch ging vinden!

Kwaliteit

Een geslaagd feest!

Eindelijk was het dan ook zover. Mijn vader was jarig en het feest kon beginnen. Rond een uur of negen in de avond waren alle gasten gearriveerd. Neger uur arriveerde ook de frietwagen. De frietwagen werd geplaatst naast de feestzaal en iedereen heeft de hele avond genoten van gratis snacks. Van alle gasten kregen wij te horen dat de frietwagen een top idee was. Achteraf kan ik u dan ook vertellen dat het een geslaagd feest was. Mijn vader heeft ook enorm genoten en dat was voor mij het belangrijkst!

Verse snacks

#Een snackmobiel Frituurwagen#Snacks#Vers