Foto-muur.com

15 maart 2018 door Reggen

Mijn ideale behang vond ik op Foto-muur.com

Een tijdje geleden heb ik fotobehang laten maken bij foto-muur.com. Ik was al een tijd op zoek naar een leuk behang. Verschillende winkels heb ik bezocht en websites bekeken maar ik vond niet wat ik zocht. Een vriendin opperde de mogelijkheid om een eigen foto op behang te laten drukken. Ik had hier nog nooit van gehoord maar omdat ik zelf veel fotografeer leek het me wel een erg leuk idee.

Eenvoudig jouw foto op behang laten drukken bij foto-muur.com

Foto-muur.comEen eigen foto op behang laten drukken kan bij foto-muur.com. Het werkt supersimpel. Je hoeft alleen maar je foto te uploaden, je keuze voor het formaat te maken en te betalen. Daarna wordt jouw bestelling gratis bij je thuisbezorgd. Je foto wordt gedrukt op speciaal foto vliesbehang van goede kwaliteit. Foto-muur.com maakt gebruik van een eigen drukkerij. Er zijn dus geen andere partijen bij betrokken en dat merk je in de prijs. Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Kies uit verschillende stockfoto’s

Foto-muur.comAls je geen eigen foto’s hebt, kun je ook kiezen uit een van de vele stockfoto’s. Of je nu een tropisch strand op je muur wilt of liever een wei met koeien. Een stadsgezicht of een oude fabriek. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Er zijn verschillende categorie├źn waaruit je kunt kiezen. Ook kun je in de galerij foto’s bekijken van eerdere projecten. Een goed gekozen foto kan een ruimte groter doen lijken. Een donkere kamer oogt lichter met een zonnig fotobehang op de muur. Bovendien is het een originele vorm van wandbekleding.

Hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met uitstekende service

Wij zijn erg blij met ons fotobehang. Het is echt een blikvanger in de kamer en iedereen reageert er erg enthousiast op. Over de kwaliteit en de service van foto-muur.com zijn we erg tevreden.

#Fotobehang#Vliesbehang#Wandbekleding