28 juni 2016 door Reggen

Boxspring

Afgelopen week heb ik samen met mijn zoon een nieuwe boxspring gekocht. De boxspring bevat een hoofd en ook een voetenbord. We waren al een langere tijd opzoek voor een mooi bed, en nu hebben we de perfecte match gevonden voor in zijn kamer.

stockholm_elektrisch_actieWe hebben de boxspring zo kunnen samen stellen dat het perfect in het geheel van zijn kamer past. is een één persoonsboxspring geworden met een zwarte stof. Zo wordt het bed niet snel vies. Het bed is geplaatst op wieltjes. Hier hebben we voor gekozen omdat we zot het bed makkelijk kunnen verschuiven om schoon te maken.

hotelbedden_boxsprings-v3De website is erg betrouwbaar en er staat veel informatie over boxsprings op de website vermeld. Zo wisten we goed waar we op moesten letten bij het selecteren van een boxspring en konden we goed inschatten welke functies we handig waren en welke niet, aangezien mijn zoons zijn kamer niet erg groot is. We hebben de teksten uiterst serieus genomen bij het kopen van de boxspring. En zijn zo tot de idealen match gekomen.

Heb je dus interesse in een boxspring boxspring op maat? Dan is deze winkel echt de moeite waard om eens een kijkje te geven. Laat je inspireren door het ruime assortiment en stel jouw unieke bed helemaal samen voor een scherpe prijs. Je kunt zowel in de fysieke winkel als op de webshop terecht voor een bestelling van je bed. Heb jij dus interesse in een boxspring en beschik je over te weinig kennis om het perfecte bed samen te laten stellen, laat het dan aan deze professionals over.

#bed#bedden#boxspring