9 mei 2018 door Reggen

Thuisin, voel je thuis!

Dankzij Thuisin wordt het mogelijk gemaakt dat jouw woning ook echt jouw thuis wordt. Dit bedrijf beschikt over een ruim assortiment met diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan een nieuwe vloer of wellicht geschikte raamdecoratie. De prijzen die zij hanteren zijn erg aan de lage kan en alles wordt netjes verpakt voor je. Met meer dan 40 winkels in Nederland is er vast en zeker eentje bij jou in de buurt!

Ruime keuze

Wanneer je op deze website kijkt krijg je al een indicatie met wat zij hebben. Toch raad ik je aan om echt eens een van deze winkels te bezoeken. Bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen en kan je gerust rondkijken. Zoek je misschien een nieuwe vloer, alleen weet jij niet hoe dat dit gelegd moet worden? Ook hiervoor ben je bij Thuisin aan het juiste adres. Zij kunnen je met plezier doorverwijzen naar een expert die het met plezier voor je leggen zal. Zij komen zelfs bij jou aan huis om het op te meten. Zo weet je precies hoeveel je nodig hebt en kunnen zij hiermee aan de slag.

Ga voor kwaliteit bij Thuisin

Persoonlijk ben ikzelf ook zeer te spreken over de service van dit bedrijf. Zij hebben voor een paar weken terug bij ons de vloer gelegd. Wij hadden eerst een kale betonnenvloer en daar wilde ik graag vanaf. Echter heb ik twee linkerhanden waardoor het niet mogelijk was om laminaat te leggen. Gelukkig kwam ik dit bedrijf tegen en heb de hulp inschakelt. In een mum van tijd waren zij bij ons thuis om de vloer op te meten en een passende offerte op te maken. Neem een kijkje in de showroom van dit bedrijf of zoek meteen contact via de website!

#interieur#Verbouwing#Woning