Bizzix

17 november 2015 door Reggen

Kennen jullie de firma Bizzix al?

macbook accuVandaag heb ik een leuk artikel voor iedereen die een laptop heeft. Voornamelijk voor de mensen die Apple producten hebben. Iedereen kent dit merk inmiddels wel dus hier ga ik niet dieper op in. Wat ik wel wil bespreken is de site waar je goedkope Apple producten kunt aanschaffen. Deze site heet bizzix.nl en ik hoop dat sommige van jullie deze al kennen? Jullie zullen het dan met mij eens zijn dat het echt een fijne site is. Ik heb hier nu inmiddels al meerdere producten besteld waaronder een Macbook accu. Omdat ik veel achter mijn laptop zit wordt accu steeds minder goed. Wanneer ik mijn laptop dan uit het stroom haal gaat die maximaal twintig minuten mee. Vandaar dat ik wel een nieuwe accu moest kopen, gelukkig kon ik dit dus doen bij Bizzix. Alles werkt verder nog goed, dus gelukkig was ik niet veel kwijt. De reden waarom ik voor dit bedrijf gekozen heb is niet alleen omdat ze erg goedkoop zijn. Zij zijn volgens meerdere review sites ook nog eens erg betrouwbaar. Want wanneer jij iets vóór 23:00 besteld, heb je het de volgende werkdag al in huis. Dit wordt dus bevestigd door andere klanten die hier in het verleden al eens iets gekocht hebben.

Ik had geld bespaard dankzij Bizzix

Bizzix

Zelf vind ik dat er nog maar weinig sites zijn die zo’n goed concept hebben als Bizzix. De site werkt erg simpel en heeft geen ingewikkelde pagina’s. Je kunt eenvoudig zoeken wat je wilt. Heb je dit dan gevonden kun je dit eenvoudig bestellen. Vooral als je het dan ook nog eens de volgende dag in huis hebt is helemaal ideaal.

apple accuOok wanneer je Bizzix vergelijkt met andere websites en winkels, dan zijn zij gewoon een stuk goedkoper. Dit terwijl ze dezelfde producten aanbieden met dezelfde kwaliteit. Vaak zijn Apple producten al erg duur, dus daarom is het fijn dat er een site is als deze. Dus ik geef je als tip mee de site bizzix.nl te onthouden want je gaat er zeker iets aan hebben!

 

#Apple producten#Macbook accu#Repareren Macbook